kosten

Om op professionele basis effectvolle huisdier ondersteunde bezoeken aan te kunnen bieden kan ik natuurlijk niet zonder mijn dieren. De dieren die ik inzet hebben recht op een sociaal, gezond en harmonieus leven waardoor zij in balans blijven en de veerkracht behouden om bezoeken aan voor hen ‘vreemde mensen’ en verschillende locaties leuk te blijven vinden.

Een bezoek aan een specifieke cliënt of cliëntgroep met een specifiek doel vergt intens inleven en gerichte interactie, waarbij ik de belangen van de cliënt(en), de behandelaar, mijn dieren en mijzelf steeds met elkaar in balans moet houden. Zo’n bezoek is dus niet een kwestie van ‘ik gebruik wel even een dier en dan komt het goed…’

Tijdens onze vooraf goed afgestemde interacties bereik ik samen met mijn dieren bij klanten/cliënten doelen die verschil maken. Ons bezoek brengt dierbare momenten van blijdschap, ontroering en geluk waar iedereen enthousiast en tevreden over kan zijn. Dat is de waarde van de diensten die ik samen met mijn dieren aanbied.

Instellingen en behandelaars die het nut van dieren voor hun cliënten, patiënten en bewoners inzien kunnen mij samen met mijn dieren inzetten bij huisdier ondersteunde interventies.

Samen met mijn dieren bied ik maatwerk dat in overleg met de klant/opdrachtgever tot stand komt. Bij het aanbieden van veilig en verantwoord huisdier contact zijn vele aspecten betrokken die meegenomen worden. Voor het opstellen van een offerte is goed overleg over uw wensen en de mogelijkheden een belangrijke voorwaarde.
Op deze wijze ben ik in staat een reëel aanbod voor mijn diensten samen te stellen.

Voor afstemming hierover kunt u mij bereiken via de contactpagina.